Cactuseiland

Bestelle dieses Bild auf Leinwand, Alu-Dibond, Holz als Acrylglasbild oder Poster:

Bildcode: 289874
Material wählen Mehr Infos
Leinwand
Größe und Optionen Andere Wünsche?
80 Kostenloser Versand! (inkl. MwSt., Lieferung kostenlos innerhalb Deutschlands, sonst zzgl. Versand)

Beschreibung

Salar de Uyuni is met een oppervlakte van 10.582 km² de op een na grootste zoutvlakte van de wereld (de grootste zijn de Makgadikgadizoutvlaktes). Het bevindt zich in het departement Potosí, in het zuidwesten van Bolivia op een hoogte van 3650 meter op het Hoogland van Bolivia, in de Andes nabij de stad Uyuni.

Salar de Uyuni is ook een belangrijke toeristische trekpleister: er worden drie- tot vijfdaagse trips per jeep georganiseerd die onder andere een hotel aandoen dat volledig gemaakt is uit zout. Ook worden verschillende zogenaamde eilanden, dit zijn rotspunten die boven de zoutvlakte uitsteken, bezocht. Dit zijn onder andere het centraal gelegen Isla Incahuasi met een oppervlakte van ongeveer 2 km² en het Isla del Pescado. Er groeien grote cactussen van de soort Trichocereus pasacana, waarvan de grootste wel 12 meter hoog is. Kolibries overbruggen veertig kilometer om hier honing te komen halen.

Über Ronne Vinkx

Ronne Vinkx ProfilfotoTravel and landscape photography from over the world. Wide-angle landscapes, scarlet sunsets and panoramic city vistas inspire me. My style is characterized by intense colors and a high dynamic range.

Alle Bilder anschauen